Frank Kremer

Wie is Frank Kremer

Frank Kremer,  “Grip op precisielandbouw”

“Een echte agrariër, iemand die goed voor zijn grond is en er alles wil uithalen wat erin zit.” Ik hoor deze omschrijving nogal eens en daar ben ik best trots op.

Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf dat ik nu samen met mijn ouders run. Tijdens de stages van de middelbare landbouwschool kwam ik in aanraking met precisielandbouw en dus ook met gps. Nog dagelijks wil ik er alles over weten en loop ik warm voor een ‘gps-bolletje en display’.

Uiteraard pas ik die kennis toe in ons eigen bedrijf en daar zie ik de geweldige mogelijkheden!

Ook in het mechanisatiebedrijf, waar ik twee jaar lang werkte met gps en precisielandbouw, zag ik de immense voordelen.

Wat is het mooi als ook andere akkerbouwers, veehouders en loonwerkers die voordelen zien! Als zij hun gps beter inzetten en hun bedrijf met precisielandbouw extra rendabel maken. Kijk, daar word ik blij van!

Contactgegevens

Frank Kremer
Hoofdweg 13
9684 CA Finsterwolde
Mobiel: 06-2732 0430

Social Media